Onze producten

Graag verrassen wij jou met ons uitgebreide assortiment aan materialen waar wij tafels van kunnen maken. Binnen de verschillende materialen is het mogelijk om uit allerlei vormen en maten te kiezen. Zo maken wij ronde, ovale, vierkante, rechthoekige tafels. Eigenlijk is niets ons te gek, als het maar past in jouw ideale plaatje.  Natuurlijk zijn onderstaande opties niet al onze mogelijkheden, we helpen jou graag met je ideale tafel dus kunnen ook buiten deze materialen treden.

Houten tafels


Een groot deel van onze tafels worden uit hout gemaakt. De meest gebruikte materialen hiervoor zijn eiken, boomstammen en zebrano.

Eiken

Eik is een van de meest bekende houtsoorten binnen het maken van meubels. Dit hout staat bekend om zijn sterke en harde eigenschappen, desondanks is het materiaal ook goed geschikt om om te toveren tot prachtige fijne tafels.

Boomstam

In tegenstelling tot eiken zijn boomstamtafels afgelopen jaren in populariteit gegroeid dat is niet voor niets. Het gebruiken van een boomstam als materiaal zorgt voor een unieke sfeer dankzij het karakter van de boom dat zichtbaar is in de boomstam.

Zebrano

Zebrano is een zeer unieke houtsoort, deze komt uit West-Afrika. Het belangrijkste kenmerk van deze soort is het tropische hardhout, hierdoor heeft het unieke karakteristieke strepen en patronen gekregen. Hierdoor krijg je een unieke uitstraling. Wat ook fijn is aan deze houtsoort is de duurzaamheid, hierdoor kan het jarenlang meegaan.

Glazen tafels

Voor het maken van glazen tafels zorgen wij voor hoogwaardig glas. Bij het ontwerpen van een glazen tafel is het erg belangrijk dat we goed inzichtelijk krijgen wat jouw wensen zijn. Dit omdat er in glas enorm veel gepersonaliseerde mogelijkheden zijn. Een van de mogelijkheden waar wij trots op zijn is gekleurd glas, hiermee is het voor ons mogelijk om zelfs tafels aan te bieden met glas in lood.

Stenen tafels

Een andere belangrijk materiaal dat wij gebruiken is steen, voornamelijk natuurstenen zijn hierin erg belangrijk voor ons om aan te bieden. We merken dat er voornamelijk veel vraag is naar marmer, leisteen en graniet. Dit zijn alle drie steensoorten welke een uniek patroon geven in het materiaal. In tegenstelling tot de andere materialen die wij aanbieden zijn de stenen tafels wel een stuk zwaarder en robuuster. Hou dit dus wel in je achterhoofd bij het plaatsen van deze tafel.